Bliv medlem i Danmarks nye dele-klædeskab

Byt dit aflagte tøj til point, som du kan købe nye genbrugsvarer for

Som medlem hos Veras kan du få værdi for alt det tøj, du ikke længere går med, og bytte det til nye genbrugsfund via et simpelt pointsystem. Tilmeld dig som medlem, og få de første 30 dages medlemskab gratis samt 100 point på Veras’ regning til at kickstarte din bæredygtige livsstil. 

Det eneste du betaler for er medlemskabet, og for det kan du blive en del af Danmarks nye cirkulære deleklædeskab, hvor du kan indlevere og købe tøj ligeså ofte du vil, så længe du har point på din konto.

Slip for besværet og tiden ved at sælge tøjet på online bruger-til-bruger platforme, hvor du ikke er sikret fortjeneste. Hos Veras giver vi point for ALT tøj uanset kvalitet, mærke eller style. Du registrerer simpelt dit tøj online ved hjælp af 1. kategori, 2. stand, 3. kvalitet, og kan med det samme se den estimerede pointværdi. Indlever så dit tøj i Veras, og få udbetalt din pointsum, som du kan shoppe nye genbrugsfund for.

Du ejer alt tøj, og du bestemmer helt selv, hvorvidt du har lyst til at bytte det retur i Veras’ deleklædeskab, eller om du vil beholde tøjet for evigt. Du har altid mulighed for at komme af med alt dit tøj og shoppe nyt blandt hundredvis af lækre genbrugsfund, samtidig med at du bidrager til en bæredygtig forbrugerkultur. 

Tilmeld dig tøjbyttekonceptet i dag, vi sætter 100 point (værdi 100 DKK) ind på din konto, og så kan du ellers shoppe med det vuns! Vi sender dig desuden en gratis pakkelabel på op til 5 kg, så du let kan indlevere din første omgang tøj på vores regning.

veras_online_toejkoncept

1: Opret din bruger og aktiver dit medlemskab

Du bliver medlem af Veras ved at registrere dig som bruger i højre hjørne – husk, at dit medlemskab altid er helt uden binding, og de første 30 dage er på vores regning. Du får også 100 point (værdi 100 DKK) gratis ved indmeldelse.

Har du registreret dig via e-mail, er du blevet tilsendt et aktiveringslink på mail. Følg linket, og registrer dine betalingsoplysninger på din personlige profil.

Er du logget ind via Facebook, skal du ind på din personlige konto under “Medlemskab”. Her aktiverer du dit medlemskab ved at indtaste dine betalingsoplysninger.

2: Indlever dit gamle tøj og få point til at shoppe for

Du registrerer altid dit tøj online – præcis når det passer dig. Det gør du under “Indlever varer” på Mit Veras. Det er super simpelt; Indtast blot kategori, stand og kvalitet, og du vil straks kunne se den estimerede pointværdi for dine varer.

Indlever dit tøj i Veras’ butik eller send det per post. Når Veras har modtaget, bliver alt godkendt indenfor 24 timer, og du kan nu shoppe for alle dine optjente point. Husk, at Veras giver point for ALT indleveret tøj, uanset mærke, stand eller sæson, så længe varerne overholder Veras betingelser for tøjets stand.

3: Swap ubegrænset i Veras online tøjbyttekoncept

Brug dine point på verascopenhagen.dk lige når det passer dig. Point på din konto bruges som valuta på webswappen og i den fysiske swap, og du kan altid vælge imellem at afhente dine ting i butikken eller få dem tilsendt per post.

Skulle du falde over et fund, der koster flere point end du har stående, så kan du altid tilkøbe point. Vælg imellem en ny pointpakke eller køb det resterende pointbeløb ved check-out.

Happy swapping!

_mg_8548
_mg_8628
_mg_8665

Bliv medlem fra 59 kr. om måneden

Som medlem hos Veras kan du bytte tøj du ikke længere går med til nye genbrugsfund via. point et simpelt pointsystem. Tilmeld dig som medlem, og få de første 30 gratis og 100 point på Veras regning til kickstarte din bæredygtige livstil. 

Veras giver de første 30 dage gratis og samtidig modtager du 100 point (værdi 100 DKK) til swappen ved tilmelding. Vi sender dig desuden en pakkelabel på op til 5 kg, så du let kan indlevere din første omgang tøj på vores regning.

Kom godt i gang med Basic eller vælg Premium, hvis du en rigitg loppehaj!

Som Premium-medlem får du

Ubegrænset adgang: Du kan som Premium-medlem swappe præcis, når du har lyst, hele døgnet rundt, alle ugens dage. Desuden kan du indlevere alt det tøj, du ikke længere får brugt, helt uden begrænsninger, og du får endda point for det hele (så længe det lever op til Veras minimumskrav til stand).

Swap nyheder som den første: Fire gange om ugen bliver der tilføjet nye produkter til udvalget hos Veras. Onsdag, torsdag, fredag og søndag sættes 35 nye produkter til salg kl. 10:00, som de næste 48 timer udelukkende vil være tilgængelige for vores Premium-medlemmer, der altså har førsteret til at klikke de nyeste varer hjem.

Gratis fragt: Veras er ikke kun for Københavnere, og hvis du ikke lige bor i nærheden af butikken, giver Veras en gratis foresendelse om måneden. Husk, at du også altid er velkommen til at sende dine aflagte varer til os per post.

Gratis point: Som en ekstra gave får vores Premium-medlemmer hver måned 50 point kvit og frit. Men synes du stadig lige, at du mangler de resterende point for at have nok til en hel bestilling, kan du altid tilkøbe det resterende beløb i 1:1 forhold, hvor 1 point koster 1 DKK.

_mg_8889
_mg_8775

Som Basic-medlem får du

Byt til nyt: Du optjener point ved at indlevere dit tøj (så længe det lever op til Veras minimumskrav til stand), hvilket du som Basic-medlem kan gøre helt uden beregning kan gøre med 5 stykker tøj om måneden. Efterfølgende tager vi 4 DKK for hvert produkt. Til gengæld kan du altid bruge de point, du allerede har optjent.

140 nye produkter om ugen: Når der fire gange om ugen bliver tilføjet nye produkter til udvalget hos Veras, vil du som Basic-medlem opleve, at der går 48 timer, før varerne er tilgængelige for dig. Skulle du alligevel forelske dig i en af de nye varer, kan du omgående opgradere dit medlemskab til Premium, og få fingrene i præcis dét, du ønsker.

Køb forsendelse: Vi gør det endnu lettere for dig at shoppe genbrug. Du er altid velkommen til at sende din indlevering til os per post, og få tilsendt din ordre med posten. Det koster dig blot 40 DKK for hver forsendelse.

Køb point: Hvis du ikke synes, at du har point nok at shoppe for, og ikke har lyst til at tilkøbe ekstra indleveringer, kan du altid købe ekstra point. 1 point koster 1 DKK. Ønsker du at tilkøbe point, så du altid er sikker på, at du har ekstra liggende? Så har du også mulighed for at købe pointpakker med rabat.

Premium Basic
Point 50 gratis point om måneden (50 DKK) 0 gratis point om måneden
Nyeste produkter Eksklusiv adgang i 48 timer før Basic Adgang 48 timer efter Premium
Shop produkter Ubegrænset Ubegrænset
Køb af point Køb 1 point = 1 DKK Køb 1 point = 1 DKK
Fragt Én gratis forsendelse (40 DKK) Ingen gratis forsendelse
Indleveringer Ubegrænset 5 gratis om måneden. Efterfølgende 4 DKK per produkt
Sæt i bero Gratis og dine point gemmes Gratis og dine point gemmes
Opgrader/nedgrader Gratis Gratis
Pris 179 DKK om måneden 59 DKK om måneden
veras_toejcyklus_banner

Byt dit aflagte tøj til nye genbrugsskatte

Veras er Danmarks cirkulære tøjkoncept med en online medlemsbaseret platform, hvor du kan finde både vintage- og genbrugstøj. Konceptet er baseret på et månedligt medlemskab, hvor du kan bytte dit tøj til nye vintage- og genbrugsfund. Veras giver altid de første 30 dage gratis samt 100 gratis point ved indmeldelse, så du kan få en forsmag på medlemskabets mange muligheder.

Veras gør det endnu nemmere for dig at komme af med dit aflagte tøj, og giver dig samtidigt muligheden for at have ubegrænset adgang til nyt tøj for en fast pris om måneden. Den fysiske butik finder du på Nørre Voldgade 18, Kbh K – men alle varer er altid tilgængelige online, før de er tilgængelige i den fysiske butik.

Veras tøjkoncept bygger på en overbevisning om, at god stil ikke har en udløbsdato, og heller ikke afhænger af mærket, der sidder i nakken. Men vi ved også godt, at alle har brug for udskiftning i garderoben, fordi det er lækkert at hoppe i en ting, man ikke har haft på før. Derfor kan Veras også som den eneste genbrugsportal garantere værdi for alt dit tøj, du indleverer.

Et medlemskab hos Veras giver dig mulighed for at pulje din garderobe sammen med alle de andre medlemmer. Du indleverer dit aflagte tøj hos Veras, og du bytter dig til gengæld til en bunke nye varer, for dine optjente point – det vil sige uden at lægge en eneste krone ud over dit månedlige abonnement. Derudover har du handlet med omtanke for miljøet og samtidigt bidraget til, at nogle andre kan blive glade for dit gamle tøj. Læs mere om Veras tøjcyklus.

For at kvalitetssikre udvalget på online platformen og i butikken, er hele sortimentet nøje selekteret i tråd med Veras højt prioriterede fokus på look og kvalitet. Som medlem hos Veras er du derfor sikret, at udvalget afspejler de nyeste tendenser og sigter efter, at du kan skabe din egen unikke stil.

_mg_8652

Byt til nyt for 59 kr. om måneden

Vi giver altid de første 30 dages gratis og sætter 100 point (værdi 100 DKK) ind på din Mit Veras-konto, så du kan komme i gang med swappe med det vuns!

Fortsæt dit medlemskab som Premium-medlem for 179 kr. om måneden eller som Basic-medlem for 59 kr. Indleverer mere end 15 stykker tøj om måneden, kan det med fordel betale sig at være Premium-medlem. Se oversigten længere nede på siden. 

_mg_9127
_mg_9135

Dit aflagte tøj er din valuta

Hos Veras betaler du kun for dit medlemskab, og ellers så er resten gratis. Veras udbetaler point for dit aflagte tøj på din Mit Veras konto, og for de point kan du shoppe dig nye genbrugsfund lige når det passer dig.

Har du ikke nok point på din konto, kan du også altid supplere ved at købe ekstra point (1 point = 1 DKK) eller med fordel købe en af vores pointpakker.

500 point for 475 DKK (spar 5%)
1000 point for 900 DKK (spar 10%)
2000 point for 1760 DKK (spar 12%)

Vælg mellem Basic og Premium

Premium Basic
Point 50 gratis point (50 DKK) 0 gratis point
Nyeste produkter Eksklusiv adgang i 48 timer før Basic Adgang 48 timer efter Premium
Shop produkter Ubegrænset Ubegrænset
Køb af point Køb 1 point = 1 DKK Køb 1 point = 1 DKK
Fragt Én gratis forsendelse (40 DKK) Ingen gratis forsendelse
Indleveringer Ubegrænset 5 gratis om måneden. Efterfølgende 4 DKK per produkt
Sæt i bero Gratis og dine point gemmes Gratis og dine point gemmes
Opgrader/nedgrader Gratis Gratis
Pris 179 DKK om måneden 59 DKK om måneden

Veras giver point for alt tøj

For hver et stykke tøj du indleverer tildeles du en pointværdi. Pointværdien bestemmes ud fra et system der vurderer tøjet ud fra tøjets kategori, stand og kvalitet. Fx. så har et stykke overtøj i high-end kvalitet som aldrig er brugt en højere værdi end en high-street t-shirt som er i brugt stand.

Du får øjeblikketligt en estimeret pointsum for dit tøj, så snart du registrer det online. Når Veras har modtaget og godkendt dine varer, vil dine point være synlige på Mit Veras, og med disse point kan du swappe nye genbrugsvarer på Verascopenhagen.dk lige når det passer dig.

_mg_8784
_mg_8814

Sådan fungerer det

1. Registrer dit brugte tøj online på din Mit Veras-konto ved at angive varens kategori, stand og kvalitet, og får øjeblikkeligt den estimererede pointsum oplyst. Veras giver altid point for ALT tøj.

2. Indlever dine varer til Veras med posten eller i butikken på Nørre Voldgade 18.

3. Veras godkender dine varer inden for 24 timer fra modtagelse, og dine point sættes ind på din Mit Veras konto.

4. Swap nye genbrugsvarer for din pointsum når det passer dig.

Sådan bestemmes tøjets værdi

Indleverede varer værdisættes ud fra et pointsystem, som er udviklet med henblik på tøjets holdbarhed, således at du som medlem øjeblikkeligt ved, hvad dit enkelte stykke tøj cirka er værd. Tøj bliver til forskel fra andre genbrugsforhandlere ikke værdisat ud fra mærke, sæson eller stil, da vi hos Veras mener, at alt tøj har værdi for nogen, så længe kvalitet og pris stemmer overens.

Tøjet værdisættes i stedet ud fra tøjets holdbarhed, nemlig tre gældende parametre, som ligeledes skal udfyldes ved registrering og indlevering af varer.

Veras Point Vision

Pointsystemet er udviklet som et let redskab til at bytte gammelt tøj til nye genbrugsvarer.

Et system der gør at vi kan mikse pærer og bananer, så du kan bytte din vinterjakke til tre sommerkjole når foråret nærmer sig, og du ikke længere har brug for dunjakke.

Hos Veras, mener vi, at alt tøj har værdi, og derfor tager Veras imod alt tøj, og giver point for alle brugte varer, så længe Veras betingelser for tøjets stand overholdes. Pointsystemet er lavet, fordi vi hos Veras mener, at brugt tøj ikke skal værdisættes ud fra mærke, look og sæson, men i stedet ud fra tøjets levetid, netop ved hjælpe af stand og kvalitet – dét er de essentielle parametre for tøjets holdbarhed og værdi for andre brugere og ikke mindst miljøet.

Pointsystemet er herudover også lavet for at simplificere værdien af brugt tøj, og give Veras medlemmer en øjeblikkelig indikation af værdien af deres brugte tøj, så medlemmer med det vuns kan swappe nyt kluns og ikke skal bruge tid på hverken bruger-til-bruger korrespondancer eller vente på at tøjet sælges online eller i butik før det er muligt at swappe nyt genbrugskluns.

Indkøbskurv
Opdaterer ..
Din indkøbskurv er tom.
Mit Veras ()

Velkommen til dit Veras

Altid dejligt at se dit kønne ansigt i swappen! Dette er din genvej til ubegrænset adgang til vintage- og genbrugstøj.