Veras Platforme

Shop amok med god samvittighed for miljø og pengepung

Deleøkonomi bidrager til en bæredygtig fremtid, og det gælder også inden for shopping. Veras er et nyt og innovativt tøjbyttekoncept med en online medlemsbaseret platform samt butik i Nørre Voldgade 18, st. tv, Kbh K, hvor du kan finde både vintage og high-street-genbrugstøj. 

Tøjbyttekonceptet Veras sætter nye standarder for deleøkonomi ved at give danskerne mulighed for at bytte tøj på kryds og tværs ved hjælp af et simpelt pointsystem. Konceptet er baseret på et månedligt medlemskab, hvor du indleverer aflagt tøj og får point ubetalt til at købe nyt tøj for. 

For at kvalitetssikre udvalget selekteres alt tøjet nøje af Veras, så hele sortimentet på den online platform og i butikken er i tråd med Veras fokus på look og kvalitet. Veras kan som den eneste genbrugsportal ligeledes garantere medlemmer værdi for alt indleveret tøj via. Veras pointsystem.

Veras Online Platform

Veras online platform er det bærende element i Veras bæredygtige tøjbyttekoncept, hvor du som medlem kan se de nyeste varer. Der uploades over 140 nye genbrugsvarer hver uge, så du som medlem altid er sikret et stort udvalg. Som medlem af Veras kan du med fordel holde dig opdateret og bytte løs med de nyeste varer online, hvor de fulde sortiment findes.

_mg_8482
_mg_8471

Veras Butik

Veras butik på Nørre Voldgade 18 fungerer som butik og showroom, hvor du kan opleve Veras genbrugsunivers på tæt hånd. I butikken kan du indlevere dit registrerede brugte tøj og omsætte det direkte til nye varer som findes på Veras online platform. 

Dog er den essentielle del af Veras Tøjkoncept, at du igennem et medlemsskab bytter dig til andre varer, fordi vi vil gøre op med det høje forbrug og i stedet belønne folk, som tager et aktivt valg om at genbruge. Læs mere under miljø.

Om Veras Market

Hver anden søndag i måneden fra 10-15 løber Veras Market af stablen – et tøjmarked med musik, mad og god søndagsstemning. Her findes brugt tøj og accessories i alle prisklasser, til kvinder, mænd og børn. På Veras Market sælges der genbrugstøj, sko og accessories til både mænd, kvinder og børn. Som en fast del af tøjmarkedet, kan du gå på opdagelse i Veras egen stand, hvor vi både tager imod Veras-point og MobilePay. Fælles for alle markedets stande er, at god stil er i højsædet. Besøgende får glæden af at gøre et kup, mens standholderne får ryddet op i klædeskabet, og ser sit aflagte tøj få nyt liv. Veras Market er beviset på, at du kan få god stil igennem genbrugsfund – og uden at det koster kassen!

170618_vera-11-1-1600x2400

Praktisk information

En stand kan bookes enten med eller uden bord.
En stand med bord koster 400 DKK, er ca. 2 x 4 m og indeholder:
– 1 x klapbord (L100 x B60 x H82 cm)
En stand uden bord koster 350 DKK og er ca. 2 x 4 m.

Lej ekstra tilbehør til din stand for 170 DKK:
– 1 x tøjstativ på hjul (B188 cm x H190 cm)
– 50 x stålbøjler

Alle stande fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet, og det er muligt at være to personer om én stand. Egne bøjler og ekstra stativer må gerne medbringes, så længe standenes område overholdes.

Hold dig opdateret om kommende tøjmarkeder samt Veras Markets events på Facebook og Instagram.

Find os:

Bispeengbuen
Bispeengen 15
2000 Frederiksberg

Veras_Market
170618_vera-39-1-1800x1200

Historien bag

Veras populære tøjmarked startede i maj 2015 som et månedligt arrangement på Copenhagen Street Food på Papirøen. I 2016 flyttede Veras Market til Bispeengbuen – en større location, som hidtil har haft et uudnyttet potentiale.

I juli 2015 stod Frederiksberg for en større renovering af pladsen og har med gule containere, en høj scene, et hæng-ud sted i flere planer samt toiletfaciliteter transformeret pladsen til et af Københavns mest spændende og endnu uudforskede byrum – en sand markedsperle. Pladsen er  endda overdækket, skulle det danske, utilregnelige vejr være imod sommerhalvåret.

Som noget nyt vil Veras Market i 2017 finde sted hele to gange om måneden, nemlig den første og tredje søndag i hver måned. I løbet af vinteren 2017 vender Veras Market for en stund tilbage til sine rødder, da vi fra februar til start april flytter til Papirøen i indgangshallen til Copenhagen Street Food. Veras Market er nu tilbage til Bispeengbuen med samme sprøde stemning og 24-karats genbrugsguld, som du kender os for med hele 12 genbrugstøjsmarkeder fra april til november!

170618_vera-48-1-1800x1200

Se flere billeder fra Veras Market i billedbanken.

Veras er stiftet af iværksætter Rebecca Vera Stahnke, 28

Rebecca Vera har altid haft en stor passion for mode og tøj, men har altid været af den overbevisning, at god stil ikke afhænger af mærket i nakken. I stedet elsker hun at gå på jagt i genbrugsjunglen og gøre et kup for billige penge.

Rebecca Vera er blogger for Eurowoman og har fortid som projektleder fra mode, reklame- og mediebranchen, og valgte efter års iver for at gå selvstændig og sige sit job op i januar 2016.

Veras historie

Efter mange år som erfaren genbrugshaj havde Rebecca Vera afprøvet diverse online bruger-til-bruger platforme, fysiske luksus second-hand kommissionsforretninger og sæsonbetonede loppemarkeder, men erfarede flere barrierer, et mangel på kvalitetsikring og et lavt serviceniveau ved de forskellige platforme.

Det var starten på at starte sit eget bæredygtige tøjkoncept, Veras, der har til formål at gøre det simpelt at matche brugere med genbrugstøj, samt forenkle processen for at skille sig aflagt tøj samt shoppe nye genbrugsvarer og derved uddanne danskere i bæredygtig shopping som smart både for økonomi, miljø og stil.

Danskere skal turde noget mere med Veras

Rebecca Vera vil med sin farverige, skæve og modige tøjstil ligeledes gerne være med til at hjælpe folk til at turde mere. Rebecca Veras stil, som også afspejles i udvalget af tøj hos Veras, hvilket sikrer sitets høje kvalitetsniveau. I takt med, at alt tøjet altid kan byttes retur til andet, så er Rebecca Veras håb også, at danskere derved tør noget mere med Veras. Ønsket er at inspirere, og give folk mod til at kaste sig ud i anderledes og farverige stylinger, og samtidig vil Rebecca Vera være med til at ændre folks forbrugsvaner og dermed sørge for en bæredygtig og ansvarlig tøjproces, der ikke gør skade på miljøet.

Hos Veras mener vi, at alt tøj har en værdi – brandet er underordet – det handler om stylingen af tøjet. Det betyder, at man som medlem er sikret at få værdi for alt brugt tøj, man indleverer – der er ingen undtagelser”.

For at kvalitetssikre udvalget bliver det indleverede tøj nøje selekteret af Veras, så hele sortimentet i butikken er i tråd med Veras fokus på look og kvalitet – præcis som du kender fra din sædvanlige detailforrretning. Med Veras ønsker Rebecca Vera at skabe et nyt marked for genbrugstøj og således danne et brand omkring genbrug.

Idéen bag Veras var ønsket om at skabe et brand omkring genbrugstøj. I stedet for at købe ind fra nye kollektioner, så køber vi ind af folks brugte garderober, og give point som valuta for tøjet, som de kan købe nyt tøj for” fortæller Rebecca Vera og fortsætter: ”Gammelt tøj får værdi hos en ny ejer. Vi vil væk fra den ’smid ud’ mentalitet, der hersker. Veras kommer til at fungere som en byttecentral for medlemmerne, der kan shoppe rundt mellem utallige muligheder, hvor de kan prøve nye stilarter af, få deres ugentlige fest-oufit og udskifte jakker, som vejret skifter. Alt sammen ubegrænset for et månedligt gebyr”.

Klæd dig i nyt, hver dag, til gavn for miljøet

Rebecca Vera mener, at følelsen af at iklæde sig et nyt stykke tøj ikke nødvendigvis handler om, at det er nyt fra butikken, men mere om det er nyt for én selv. Veras ønsker at give denne følelse til folk ubegrænset – uden det skal gå ud over hverken miljøet eller privatøkonomien.

_mg_7970
_mg_8775
_mg_7923
_mg_8784

Veras til gavn for miljø og pengepung

High-street-brands er eksempelvis noget af det, vi som forbrugere køber mest ind af og er samtidig det, vi smider mest ud af, til trods for at tøjets stand oftest er som nyt. Veras tager modsat kommissions genbrugsforretninger imod alt tøj, også dét som kan være svært at sælge videre. 

Veras vision er at alt tøj har værdi. Derfor kan man som medlem hos Veras sikre sig at få værdi for alt brugt tøj man indleverer. For at kvalitetssikre udvalget selekteres alt tøjet nøje af Veras, så hele sortimentet på den online platform og i butikken er i tråd med Veras fokus på look og kvalitet. Med Veras tøjkoncept ønsker Rebecca Vera at skabe et nyt marked for genbrugstøj og således danne et brand omkring genbrug.

Hos Veras mener vi, at følelsen af at iklæde sig et nyt stykke tøj ikke nødvendigvis handler om, at det er nyt fra butikken, men mere om det er nyt for én selv. Veras ønsker at give denne følelse til folk ubegrænset – uden det skal gå ud over hverken miljøet eller privatøkonomien. 

Veras er et 100 procent bæredygtigt koncept. Tøj som ikke udvælges til Veras butik ryger videre til genbrugstøjmarkedet Veras Market, og tøj som er under Veras standard, bliver doneret til steder, som udvinder tekstiler. Tøj som indleveres til Veras, vil således aldrig blive spildt, fordi Veras har skabt sit helt eget økosystem indenfor tøj.

_mg_8814
_mg_8754
_mg_7851

About Veras

Veras is a circular clothing exchange concept that gives you the opportunity to always have something new to put on from your closet. As a member of Veras you have unlimited access to vintage and second-hand clothes. Instead of throwing your garments away when you are done with wearing them, you just swap your clothes into new vintage and second-hand clothes. That way someone else will be able to enjoy them when you get tired of wearing “that same dress”. This also means that as a member of Veras you are helping to make a difference for the environment, and you can see this circular clothing exchange concept as an opportunity to create a new culture around the consumption of clothing. You pay a monthly membership fee (179 DKK a month for Premium or 59 DKK for Basic) and you are then free to swap as much clothing, shoes and accessories as you want to. You get points for the clothes you bring to the store (or send). The points function as the currency. If you do not have any points at the moment or anything you feel like swapping from your own closet, you are always able to buy more points if you see something you like in the webshop.

All garments delivered to Veras are sorted carefully, which makes it in line with Veras focus on the look and quality. However we make sure that everything will be passed on to either Veras Market (our flea market) or places that will recycle the fabrics if the clothes are in poor condition.

_mg_8686
_mg_8880

About Veras Market

If you love vintage clothing, love you to get great value and stand out of the crowd with a nice coup, while you contribute to a sustainable lifestyle?

Join Veras Market!

Veras Market is for everyone. Veras has its own booth, where you can buy clothing for your Veras point, as well as you can buy from the 70 standholders, who sells at each market. If you want to purchase a stall, you can buy one without a table for 350 DKK or with a table for 400 DKK. For 170 DKK in addition you get a clothing rack and 50 hangers. 

Read more about the market on our Veras Market’s Facebook page.

 

Indkøbskurv
Opdaterer ..
Din indkøbskurv er tom.
Mit Veras ()

Velkommen til dit Veras

Altid dejligt at se dit kønne ansigt i swappen! Dette er din genvej til ubegrænset adgang til vintage- og genbrugstøj.